CSI
CSI ble dannet etter at Christian A Fjeseth og Stig A Kvam Jørgensen brøt ut av en vanlig bandsetting og hektet på seg akustiske gitarer. I vakumet som oppsto etter mange år med både bass og trommer,  var det naturlig å kunne legge litt mer "trøkk" i miksen. Resultatet er en vokalist med mange arbeidsoppgaver og en gitarist med fjellstø bunn i gitaren, og fordelte arbeidsoppgaver.

De har siden starten gjort alt fra bryllupsjobber til firmafester, og ser ingen begrensninger i hva slags jobber som kan dukke opp. Den siste tiden har de sakte, men sikkert jobbet SEG nordover. CSI gjør nå noen faste jobber som kommer tilbake hver sesong, i tillegg til at de reiser land og strand rundt med glimt i øyet og høy gitarføring.

CSI skryter av at de aldri noen gang har hatt tid til å øve. Det merkes godt når de spiller, og samme låt låter sjeldent likt. De liker å variere og tar gjerne med publikum på en reise gjennom forskjellige stilarter og forskjellige versjoner av låtene. 

CSI har alltid tatt ting på sparket, og har siden Christian og Stig møttes på Røros for snart 15 år siden, hatt noe med hverandre å gjøre i en eller annen musikalsk form. I tillegg har de gjennom mange år utviklet et nært vennskap som gjør det enkelt å tilbringe flere dager sammen, uten at det byr på intern maktkamp og krangling. Guttene velger reportoiret sammen, og har stort sett de samme preferanser for hvordan ting bør låte. De merker også fra tid til annen det oppstår morsomme situasjoner når begge ønsker å improvisere på samme sted, på samme tone i samme takt.

Christian og Stig spiller også i progrockbandet JPH. Bandet er en kvartett bestående av trommer, bass, orgel og gitar. Her står den gode melodien i fokus, sammen med uventede vendinger og inspirasjon fra gamle helter som YES, King Crimson og kanskje spesielt Genesis.

CSI er en garantist for at både gjester og gjestende musikere får noe å glede seg over. Utvalget i reportoir er stort, og med masse trøkk og spilleglede er guttene gode ambassadører for rock i et mindre format.
Christian A Fjeseth
CSI
Stig Arve Kvam Jørgensen
   
Fjeseths Musikk - Osvegen 28 - 7054 - RANHEIM - Tlf.: 900 74 908 - E-post: christian@gitarduo.no
 sitemap
Admin